Minden szezonban új trendek tucatjai jelennek meg, feladva a leckét azoknak, akik próbálnak lépést tartani a divat hömpölygésével. Ez a szó, hogy hömpölygés valóban visszaad valamit ebből a folyamatból, hiszen bizonyos trendek újra és újra felbukkannak, akár egymás utáni években is. Ezek közül a visszatérő trendek közül való a lila szín dominanciája is. Már a 2006-2007-es őszi-téli szezonban felbukkant és azóta rendszeresen visszatér a maga súlyos eleganciájával.
A lila a szimbolizmus színe, messze a múltba tekintő kötődéssel a királyi méltósághoz. A spiritualitáshoz és a misztikumhoz is közel áll, de tartják a gazdagság és a hatalom színének is.
Halmozott jelelentéstartalma és feltűnő színe miatt, azonban érdemes körültekintően és az alkalmat maximálisan figyelembe véve választani a lila színű ruhadarabok közül.

Hogy viseljük ebben a szezonban?

Leginkább a lila kabát és a lila ruha áll most a lila-trend középpontjában, de természetesen nem követünk el divatvétséget, ha lila kiegészítőt, vagy egyéb lila ruhadarabot választunk.

Vegyük azonban most górcsövünk alá a kabátokat és ruhákat.
Mit kínálnak nekünk a tervezők és mit a butikok.

ITT megnézheted a kabátokat közelebbről.


ITT mgnézheted a ruhákat közelebbről
(2008/2009 őszi téli divat trend)

Címkék: ruha ősz tél trend kabát

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr541528768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2008.10.20. 11:15:00

I ♥ lila! :)
süti beállítások módosítása