Megint a lyukas orr. Már jópárszor kifejtettem, hogy miért nincs értelme annak, hogy egy csizma orrán lyuk van (bár megjegyzem pár napja találkoztam egy tetszetős példánnyal a Janetteria divatblogon), de ez most más eset, mert nem csizmáról van szó.
Cipőben, szandálban sokszor jól néz ki a lyukas orrú (azaz peep toe), de ezzel a Melissa telitalpú gumi magassarkúval van egy kis problémám.
Tegyük félre, hogy gumiból van, tegyük most félre azt is , hogy élénk fűzöld színe van ( a Melissa már csak ilyen). Ami engem zavar, hogy csak jelzés értékű a lyuk az orrán. Mi ez?
Szellőző nyílás? Amire nyilván szükség van a műanyag miatt... Vagy virágot lehet oda tűzni? Eredeti funkcióját nem tölti be, hogy látszani hagyja a lábujjakat, akkor meg minek?
Ha neked bejön, akkor ITT megveheted 50 fontért.

Címkék: peeptoe cipő-csizma-lábbeli nektek tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr201528827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janettaylor 2008.11.23. 20:01:00

Hmmmmm... A kényelmét el tudom képzelni, de a lyuknak ez esetben kevés értelmét látom! ;)

divatmama 2008.11.23. 20:01:00

Lehet,lehet. Biztos úgy vannak megcsinálva, hogy valahogy mégis szellőzzenek..pl. egy kis lyukon...
:-P :-)))

Éva 2008.11.23. 20:01:00

Nekem van egy Crocs márkájú gumis cipőm. Hidd el nem annyira rossz.
süti beállítások módosítása