• A Sokkoló Divat! blog arra szakosodott, hogy mintegy torz tükörként azt mutassa meg a divatból, ami nem jól sikerült, ami bizarr, vicces vagy egyszerűen csúnya.

  • Az oldal egyéni véleményt tükröz, a szerző nem is próbál ítélkezni, nem mondja meg milyen a helyes/divatos öltözködés egyszerűen csak jól szórakozik.

  • A blog 2008 szeptembere óta, azaz pont 1 éve borzolja a kedélyeket. :-)
  • Remélem elnyerte a tetszésedet!
  • Írj a DIVATRENDORSEG@yahoo.com címre, ha észrevételed van, vagy közre szeretnél működni (pl. láttál egy borzalmas ruhát valahol).
( divatblog )

Címkék: felhívás

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr921528722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Divatmama · http://www.sokkolodivat.blog.hu 2008.09.11. 21:55:00

Örülök, hogy tetszik a blog, még informatikus szemmel is (ezt nem gondoltam volna azért)! Nézelődj csak, miért csak a nőket érdekelhetné a divat, meg a tükrös cipők ;-).

Lacel 2008.09.11. 21:55:00

Igazán klassszul megcsinált blog! :)) (Informatikus szemnek kész gyönyör!) Lehet nem értek annyira a divathoz, de akkor is el tudnék itt nézelődni ^^ És igen, nekem is tetszik a tükrös cipő xD (most lebuktam... :P)
süti beállítások módosítása