A nap ruhája

 2008.10.03. 19:14 Divatmama

Kétféle módon lehet vélekedni a pöttyös ruhákról: 'Imádom' vagy 'Fel nem venném'. Én egyértelműen az előbbi táborba tartozom, mert ha megfelelően alkalmazzák egy ruhán, anyagon, nagyon csinos kis ruhákat kapunk. Ezen kívül némi retrós beütést is ad a ruháknak, mint a képen látható ASOS ruhácska, 35 fontért.
Jól szabott formája kihangsúlyozza a nőies formákat, de mégsem tapad a testre, ezáltal még el is takarja azt, aminek nem kell látszania. Pamutos anyaga is a melegség érzetét kelti, kardigánnal felvéve tökéletes őszi viselet.

Címkék: ősz szoknya jól néz ki a nap ruhája

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr241528740

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

divatmama 2008.10.03. 19:14:00

Kedves Jega,

örülök, hogy tetszik a blog, épp azért kezdtem el csinálni, mert szerintem jól lehet szórakozni, mind a szép, mind a félresikerült ruhák, cipők stb. látványán.
Gyere máskor is!
Üdv.
Divatmama

Jega 2008.10.03. 19:14:00

Köszönöm a maghívást. Tetszik a blogod, szórakoztató. Mint minden nő én is szeretem a szép ruhákat, de többnyire csak farmerban járok. Szép hétvégét.
süti beállítások módosítása