Babafejes melltartó

Mit szólna a barátod/férjed stb. ha két rémisztő műanyag babafejjel nézne szembe, amikor ő a te csodás nőiességedet szeretné látni? Méltán lenne felháborodva, azt hiszem. Ennek ellenére árulnak ilyesmit a világban és sokan meg is veszik. Jó üzlet 42$-ért. Kiválaszthatod a hozzád illő babafej személyiséget és színt is. Vásárold meg a sajátodat ITT, de aztán ne csodálkozz, ha a divatrendőrség becsneget hozzád...




Kosár nélküli melltartó


Keretezi a melleidet, nem ad semmiféle tartást, hát mire jó? Tudom, szexinek készült. Ha tetszik és tudod majd mire használni akkor ITT 150$-ért megveheted. Itt megtekinthetsz még több ilyen melltartót ha érdekel.





Igazi kosarak a mellre: Faveo Freedom Bra







Az alkotók azt hangoztatják, hogy ez direkt a nagyobb mellű nők számára tervezték, hogy ők is részesüljenek a pánt nélküli ruhák örömeiből. Tudjuk, hogy a kilátszó melltartópánt ma már divatbűnnek számít, mégis, ez szörnyen kényelmetlennel látszik! A Faveo honlapján meg lehet vásárolni, ha érdekel.

Itt egy vidót is láthattok a különös darab működéséről:







Handbra



Azt hiszem ezek a képek önmagukért beszélnek.



Tüskés védelmi berendezés


Ezeket a melltartókat együtt lehetne viselni a Pánik a diszkóban, férfibiztos ruháival, a legjobb védelem eléréséért. ITT megvásárolhatod.

Címkék: bizarr alsónemű kipróbálnád-e

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr941528751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása