Nap, mint nap újabb cikkek jelennek meg arról, hogy Katie Holmes mennyire slampos, hogy néz ki, mennyire lestrapált. Nagyban köszönhető ez az utóbbi időben egyre inkább közutálatnak örvendő férjének, Tom Crusie-nak.


Az újabban a Broadway-en sikereket arató Katie minden ruháját kipécézi magának a bulvársajtó. Legutóbb a színházi próbákon viselt végtelen számúnak tűnő farmerkollekcóját fogták ki, most pedig az a ruha került célkeresztbe, amit a premier utáni fogadáson viselt és saját maga tervezett. Állítólag valamilyen mesefigura öltözékére emlékeztet a fehér selyem jumpsuit (az overall és a nadrágkosztüm közötti mostanság igencsak divatos viselet). Felül fekete csipke berakással (természetesen egy divatos ruhából sem maradhat ki idén), vagy inkább feket csipke toppal a fehér selyem alatt. Hozzá fekete tűsarkú szandált és kis fekete retikült viselt, ja és elmaradhatatlan tartozékát, férjurát.


Címkék: celeb ruha trend nadrág jumpsuit

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr991528767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása