Határozottan kijelenthetem, hogy én nem venném fel.
Vidéken nőttem fel, kisebb falvakban, községekben számos nő és asszony csúfította magát nőként értelmezhetetlenné az úgynevezett otthonkák segítségével. Ezek a ruhadarabok élénk színű, igénytelen virágmintásak voltak, elől gombosak. Borzasztó volt még ránézni is, már gyerekként is szörnyen igénytelennek tartottam azokat, akik ilyesmit képesek magukra húzni. Funkciójuk körülbelül a kötényével egyezett, azaz az alatta lévő jobb ruhát hivatott védeni, de sokszor nem vettek alá semmit, sőt általában még a tisztaságuk sem volt kifogástalan. Jajj... Aki tudja miről beszélek, az talán megért.

Azért írtam ezt le, mert ez a Matthew Williamson ruha első pillantásra ezeket az otthonkákat juttatta az eszembe. Biztos van, akinek tetszik, de én rosszul vagyok tőle.....
most 385 fontos akciós áron ITT megveheti, aki akarja.

Címkék: ruha tervezők közellenség nektek tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr591528821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

divatmama 2008.11.19. 19:10:00

Persze, hogy nem olyan az anyag. De nem tehetek róla, egyszerűen ez jut róla eszembe :-))))

janettaylor 2008.11.19. 19:10:00

Muhahahahhaaaa

Én tudom mire gondolsz... :D
Ez tényleg olyan ránézésre, bár biztos nem nylon anyag, de hanyagolnám én is.... :P
süti beállítások módosítása