Ez szerintem nagyon nem jött össze. Fájdalmas ránéznem erre a ruhára, annyira eltorzítja a viselőjét. Teljesen kifeszül a testen, mintha duci lenne aki hordja. Talán, ha csak pulóver lenne, de így... Borzalmas. Ennyi.

413$ ITT.

Címkék: bizarr ősz tél csúnya tervezők alexander wang nektek tetszik?

A bejegyzés trackback címe:

https://sokkolodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr711579083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.12.07. 13:33:14

egy kis rövid, derékban szabaott, alul kicsit húzott (fodros) szoknyával, úgy hogy a nadrág szára azért még látszódjon, valami bordó, vagy fekete anyagból selyemmel alá bélelve, esetleg a bélést is látni engedve - na úgy azért meg lhetene belőle valami.

NatyAngel 2010.10.14. 19:51:54

Szerintem így sem rossz, csak mondjuk nadrág helyett, egy feszes szoknya rész kellett volna. Még a hossza is maradhat. És akkor egy harisnyával és egy szexi barna velúr csizmával nagyon jól nézne ki. Ez pont nem egy olyan vészes darab! :)
süti beállítások módosítása